Workshop: La musicoteràpia com a eina per a la interculturalitat

Dimecres 30 de novembre a les 19:30h, xerrada sobre musicoteràpia amb Aseel Massoud

La metgessa, musicoterapeuta i soprano siriana Aseel Massoud oferirà aquest dimecres 30 de novembre a les 19:30h una xerrada entorn de la musicoteràpia com a eina per a la interculturalitat. L’activitat tindrà lloc a la seu de Lafede.cat (c/Tàpies 1-3, Barcelona).

Al llarg del workshop, Massoud, que viu a Barcelona, donarà a conèixer la seva experiència com a musicoterapeuta i el rol de la interculturalitat en aquesta disciplina.

L’acte, organitzat pel CEAi, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Lafede.cat. 

Aquesta acció s’emmarca en la línia de treball Cartografia de Coneixements, del CEAi, que treballa per a la transformació social basada en una convivència intercultural equitativa. Des del 2016, a través d’aquesta iniciativa s’han dut a terme diverses recerques al voltant de la salut. A partir del 2019, hem desenvolupat també recerques en interculturalitat i educació, seguint la metodologia iniciada en l’àmbit de la salut. L’objectiu dels workshops és fomentar el coneixement de diferents concepcions i pràctiques de la salut que ens aporta la diversitat cultural. Busquem divulgar altres sistemes de coneixements amb el propòsit d’enriquir, qüestionar i complementar la perspectiva biomèdica.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt