Interculturalitat

Des de la branca d’interculturalitat desenvolupem projectes que connecten coneixements, experiències i aprenentatges entre les diverses comunitats culturals del territori. Oferim formacions, tallers, assessorament i consultoria en la gestió cultural i la interseccionalitat.

Línies de treball

RECERCA

Emprenem una investigació basada en el mètode IAP (Investigació i Acció Participativa). Així, els grups de població o col·lectius als quals ens dirigim passen de ser objecte d’estudi a subjecte protagonista de la recerca, controlant i interactuant al llarg del procés.

FORMACIÓ I CONSULTORIA

El CEAi ofereix un conjunt de formacions i tallers fets a mida a partir de la detecció de necessitats professionals i comunitàries en clau contextual. Les nostres formacions són sinònim de transformació social, professional i personal.

INTERVENCIÓ I DIVULGACIÓ

Treballem en col·laboració amb entitats, organitzacions, institucions, teixit associatiu i amb les diferents xarxes existents per ampliar la mirada i crear aliances, buscant una millor comunicació i cohesió social del territori.

Desplaça cap amunt