El CEAi defensa que les universitats han d’oferir formació especialitzada sobre les problemàtiques i els contextos socials específicament africans, que reculli el coneixement i l’efervescència dels debats socials que s’han produït en els campus i en les publicacions africanes. Per això el CEAi col·labora amb diferents universitats per oferir cursos oficials, així com cursos més breus amb reconeixement de crèdits.

QUÈ FEM?

Oferim cursos per a personal tècnic, acadèmic i públic en general interessat en aprofundir sobre les comunitats africanes a Catalunya, la història de la diàspora africana o, de la perspectiva intercultural africana, entre molts més.

Són pensats per construir coneixement al voltant del continent africà a través de diferents sessions amb ponents d’arreu del món. Si vols conèixer els nostres cursos accedeix aquí.

CURSOS REALITZATS

CURSO ON-LINE

INSCRIPCIONES Y MATRÍCULA: Fechas de matriculación: Del 11 al 25 de julio y del 1 al 14 de septiembre de 2018

“Els reis-déu a l’Àfrica”

Nou seminari: "Els reis-déu a l'Àfrica: Anàlisi del poder tradicional africà" a càrrec de Ferran Iniesta (UB)    Inici dimarts 10

Postgrau en Societats Africanes (CEA-UPF)

Curs de postgrau en Societats Africanes  Diploma de postgrau en Societats Africanes Singularitats i mundialització  PRESENTACIÓ Amb la intenció d’ampliar els

Go to Top