Curs Mirades Creuades

Dates: 14, 21 i 28 de febrer de 2014
Lloc: Santa Coloma de Gramanet
Destinat a: l’equip de professionals municipals

El curs Mirades Creuades està dirigit a educadors/es, tècnics/es d’entitats que treballin en l’àmbit de l’acció social, treballadors/es i voluntaris/es d’associacions que treballin temes d’interculturalitat, professorat, personal sanitari, tècnics/es d’acollida, treballadors/es de serveis socials i, en general, a totes aquelles persones interessades en el tema.

Amb l’objectiu d’aportar una mirada que integri la perspectiva intercultural i la perspectiva de gènere, la formació pretén aportar eines i recursos per tal d’analitzar, intervenir i entendre les relacions entre les persones des d’un prisma que inclogui les dues mirades. El curs sorgeix de la mà de dues organitzacions que fa temps que treballen en ambdues perspectives, CANDELA, l’associació sense ànim de lucre que treballa per la transformació social des d’una perspectiva feminista i comunitària, i el Centre d’Estudis Africans i Interculturals, que, entre d’altres línies, treballa amb les migracions i els reptes que impliquen per a les societats europees, així com la interculturalitat com a resultat d’aquestes transformacions socials i com a objectiu a assolir.

– Programa:

La perspectiva Intercultural. Centre d’Estudis Africans i Interculturals.

La perspectiva de gènere com a eina per al canvi. Com incorporar-la a la nostra tasca diària: eines i recursos. Associació Candela.

Posem en pràctica les mirades: mirades creuades, la interseccionalitat i com aplicar la perspectiva a la nostra feina. Centre d’Estudis Africans i Interculturals i Associació Candela.

Aquest curs es pot sol·licitar al CEA.

Programa sencer en pdf

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt