Política de privacitat a la web

/Política de privacitat a la web
Política de privacitat a la web 2017-10-10T18:21:12+00:00

Política de privacitat a la web

Tractament de les dades de caràcter personal

El Centre d’Estudis Africans i Interculturals, amb domicili a C/Erasme de Janer, 8, entresòl 08001 BARCELONA,  és titular del lloc web www.centredestudisafricans.org  i és responsable dels fitxers generats amb les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris d’aquest lloc web.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el RD 1720/2007 que la desenvolupa, totes les dades de caràcter personal facilitades per l’usuari, seran incorporades en fitxers manuals o informatitzats responsabilitat del Centre d’Estudis Africans i Interculturals, amb domicili social a C/Erasme de Janer 8, entresòl  08001 BARCELONA.

L’usuari autoritza al Centre d’Estudis Africans i Interculturals al tractament automatitzat de les dades personals que li subministri voluntàriament, a través de formularis o del correu electrònic, per a fins promocionals, informatius i estadístics.

Totes les dades són tractades amb absoluta confidencialitat, i no hi poden accedir terceres persones per a finalitats diferents per a les quals han estat autoritzats.

El fitxer creat amb aquestes dades es troba allotjat al Centre d’Estudis Africans i Interculturals, amb domicili social a C/Erasme de Janer 8, entresòl 08001 BARCELONA) entitat que adopta i implementa les mesures de seguretat a les quals fa referència l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, per a les dades i el fitxer d’aquest web.

Qualsevol usuari que hagi aportat voluntàriament les seves dades per mitjà del web www.centredestudisafricans.org  pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant comunicació escrita a Centre d’Estudis Africans i Interculturals, C/Erasme de Janer 8, entresòl 08001 Barcelona o a centredestudisafricans@gmail.com.

S’entén que l’usuari accepta les condicions establertes si prem els botons “Fes-te soci!” o “Accepto” que hi ha als formularis de contacte i recollida de dades.

Navegació amb galetes

El lloc web www.centredestudisafricans.org fa servir galetes, petits fitxers de dades que es generen en l’ordinador de l’usuari. Aquests fitxers ens permeten conèixer la freqüència de les visites, els continguts més seleccionats i els elements de seguretat que poden intervenir en el control d’accés a àrees restringides.

L’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes, si selecciona l’opció corresponent en el seu navegador.