Dijous 9 de desembre a les 18:30h, ponència virtual a càrrec de la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC)

La Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC) oferirà el proper dijous 9 de deseembre a les 18:30h una ponència en format virtual que podrà seguir-se a través de l’enllaç ZOOM:

https://us02web.zoom.us/j/86495393757

L’activitat abordarà:

  1. Orígens del programa de promotors socioeducatius.
  2. Objectius de la iniciativa.
  3. Com s’organitza el sistema de promotors socioeducatius?

La xerrada també comptarà amb un espai de debat.

Aquest workshop s’emmarca en el projecte Cartografia de Coneixements, del CEAi, que treballa per a la transformació social basada en una convivència intercultural equitativa. Des del 2016, a través d’aquesta iniciativa s’han dut a terme diverses recerques al voltant de la salut, A partir del 2019, hem desenvolupat també recerques en interculturalitat i educació, seguint la metodologia iniciada en l’àmbit de la salut. L’objectiu és contribuir a la reflexió i el diàleg necessaris perquè la comunitat educativa pugui adaptar-se a les diversitats actuals, generant verdaderes condicions d’igualtat de drets i d’oportunitats a tot l’alumnat i a totes les famílies.

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.