Sessió ni bruixes ni fades

Cinquena sessió del projecte Cartografia de coneixements – Cartografía de saberes

 

Ni bruixes ni fades. El sisè sentit a la tradició femenina eslava

Durant segles les dones de totes les cultures han trobat la solució a moltes dificultats utilitzant el camí de la intuïció. Elles sempre havien de conèixer els punts dèbils, els gustos i capritxos dels homes, el que manaven, per a solucionar situacions difícils i una enorme diversitat de problemes.

Aquesta condició produí i propicià un nivell d’eficàcia superior en el camp intuïtiu, una sensibilitat especial que engrandeix la capacitat intel•lectual de les dones.

A la nostra vetllada presentarem les costums intuïtives de diverses cultures eslaves mentre s’ofereix una degustació de menjar eslau.

Ponent: Mery Illich*
Espai: Seu de la FCONGD, C/Tàpies, 1-3
Dia: 26 de setembre
Hora: 19h
Cal inscripció prèvia a: cea.inscripcions@gmail.com

*Mery Illich, Presidenta de la Casa Eslava. Emprenedora cultural, escriptora, coach. Va néixer a Croàcia de pares serbis, va viure a Iugoslàvia i porta 16 anys a Catalunya, la seva pàtria adoptiva. És fan de Barcelona on es desenvolupen totes històries dels seus llibres. Defensora de diàleg intercultural i religiós escriu sobre la realitat d’immigració i trobada de cultures. Imparteix conferències, tallers, cursos sobre apoderament de dones, immigració i assessora associacions sobre nous projectes i maneres de realització.

Carta de presentació (en format pdf)

Cartell de la cinquena sessió (en format pdf)

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.