Cinquena sessió del projecte Cartografia de coneixements – Cartografía de saberes

 

Ni bruixes ni fades. El sisè sentit a la tradició femenina eslava

Durant segles les dones de totes les cultures han trobat la solució a moltes dificultats utilitzant el camí de la intuïció. Elles sempre havien de conèixer els punts dèbils, els gustos i capritxos dels homes, el que manaven, per a solucionar situacions difícils i una enorme diversitat de problemes.

Aquesta condició produí i propicià un nivell d’eficàcia superior en el camp intuïtiu, una sensibilitat especial que engrandeix la capacitat intel•lectual de les dones.

A la nostra vetllada presentarem les costums intuïtives de diverses cultures eslaves mentre s’ofereix una degustació de menjar eslau.

Ponent: Mery Illich*
Espai: Seu de la FCONGD, C/Tàpies, 1-3
Dia: 26 de setembre
Hora: 19h
Cal inscripció prèvia a: cea.inscripcions@gmail.com

*Mery Illich, Presidenta de la Casa Eslava. Emprenedora cultural, escriptora, coach. Va néixer a Croàcia de pares serbis, va viure a Iugoslàvia i porta 16 anys a Catalunya, la seva pàtria adoptiva. És fan de Barcelona on es desenvolupen totes històries dels seus llibres. Defensora de diàleg intercultural i religiós escriu sobre la realitat d’immigració i trobada de cultures. Imparteix conferències, tallers, cursos sobre apoderament de dones, immigració i assessora associacions sobre nous projectes i maneres de realització.

Carta de presentació (en format pdf)

Cartell de la cinquena sessió (en format pdf)