Presentació del nou espai web de Cartografia de coneixements

 

Dimecres 20 de març es presentarà la nova dimensió del projecte Cartografia de coneixements – Cartografía de saberes: l’espai web que recull tots el materials de les sessions que es van celebrant. Ja sabeu que Cartografia de coneixements és un intent de generar intel·ligencia colectiva, d’aprofitar totes les experiències dels ciutadans, vinguin d’on vinguin, per fer front a la crisi. Així, l’espai web és una eina fonamental per emmagatzemar aquest coneixements i permetre que estiguin disponibles sempre i per tothom.

Durant la presentació de l’espai web, a més, s’explicarà tota aquesta voluntat participativa i col·laborativa i com s’estan explotant diverses eines per aconseguir arribar a tots el ciutadans.

Finalment, durant l’acte es desenvoluparà una taula rodona per parlar de Comunicació i Interculturalitat a la que hi haurà presents membres d’organitzacions que treballen en aquest àmbit com el propi Centre d’Estudis Africans i Interculturals, el Pla Barcelona Intercultural de l’Ajuntament de Barcelona, el Col·lectiu El Parlante i l’associació Wiriko (Arts i Cultures Africanes).

Us esperem per comptar també amb les vostres idees i les vostres opinions. Serà el 20 de març a les 19.30 a l’Espai Fontana.

Accedeix al cartell de la presentació amb tota la informació (pdf)