Edició dels cursos antirumors – febrer 2012

Nova edició dels curs d’agents antirumors: “Interculturalitat, una resposta als rumors i estereotips”

Al mes de febrer arriba l’edició 2012 dels Cursos d’Agents Antirumors organitzats pel Pla Barcelona Intercultural de l’Ajuntament de Barcelona i impartits pel Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEA) i La Xixa Teatre. Aquest cursos tenen com a objectius reflexionar sobre els conceptes de cultura i diversitat; analitzar els processos de creació i potenciació d’estereotips, rumors i prejudicis; oferir eines per al treball, la gestió i el tractament dels estereotips i rumors; i adquirir de forma vivencial habilitats antirumors pràctiques per aplicar-les en el diàleg cara a cara.

Els Curs d’Agents Antirumors “Interculturalitat, una resposta als rumors i estereotips” estan destinats d’una banda a persones que exerceixen la seva activitat a la ciutat de Barcelona, ja sigui personal tècnic i voluntari d’entitats, persones a títol individual, treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Barcelona (només contractats/des externs/es) o treballadors i treballadores d’altres administracions públiques. I, d’altra banda, a persones que tinguin intenció de col•laborar posteriorment en l’Estratègia BCN Antirumors des de la seva entitat o activitat periòdica o que vulguin adherir-se posteriorment a la Xarxa BCN Antirumors i col•laborar en els seus objectius i línies de treball.

Aquesta nova edició es desenvoluparà els dimarts 14,21, 28 de febrer i el 6 de març, en horari de matí o de tarda. La inscripció al curs, que té una durada de 12 hores, és gratuïta.

En aquest document trobareu el programa sencer i totes les instruccions per formalitzar la inscripció.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt