JornadesAfricaNegra2015_portada

La Jornada Àfrica Negra: Noves mirades, enguany celebra la seva cinquena edició. L’acte està vinculat al Postgrau en Societats Africanes: Singularitats i Mundialització del CEA i la Universitat Pompeu Fabra, i el seu eix central és la presentació per part dels seus autors dels treballs de recerca més destacats realitzats en el marc de l’actual edició del postgrau.

La Jornada és, doncs, una plataforma de visibilització i difusió de les recerques dutes a terme pels alumnes així com un espai de trobada de persones interessades en la recerca en el marc de l’Àfrica Negra per tal de compartir experiències, coneixements i contactes. Els temes tractats són diversos i intenten oferir una visió àmplia tant de la realitat del continent africà com de les noves recerques que s’estan impulsant al nostre país.

Programa

• Presentació de la Jornada a càrrec d’Eduard Gargallo, del Centro de Estudos Internacionaiis-Instituto Universitário de Lisboa i Co-Director del Postgrau

• Ponències d’exposició de les recerques del Postgrau en Societats Africanes: Singularitats i Mundialització 2014-2015

Inés Seguí “La cobertura mediática de las elecciones nacionales de Sudáfrica 2014”
Eila López “Caos en l’agricultura global: el cas concret del Senegal”
Toni López “La justícia transicional en Sierra Leona, ¿éxito o fracaso?”

• Presentació de la recerca “Una mirada a la migración africana en la Frontera Sur: deconstruyendo el imaginario colectivo”, de Xoán Vázquez.

Entrada lliure

Descarrega el programa en pdf

Què?

Jornada Àfrica Negra: Noves Mirades 2015

Quan?

9 de juliol de 2015. A partir de les 18h

On?

Sala d’actes del Centre Cívic Urgell.

C/ Comte d’Urgell, 145 – Barcelona