Estudis Africans en Xarxa Barcelona és una nova iniciativa del Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEA) de Barcelona en el marc del Postgrau en Societats Africanes, Singularitats i Mundialització (2016), que impulsa el mateix CEA i la Universitat Pompeu Fabra. La iniciativa pretén posar en relació el treball d’alumnes del postgrau amb entitats i/o organitzacions vinculades a l’Àfrica en un sentit ampli, del món del desenvolupament, de la cooperació o de la interculturalitat, juntament amb el professorat acadèmic universitari del propi Postgrau.

Quins objectius té ?

  • Oferir als estudiants eines i projectes que permetin treballar i investigar sobre la realitat i la complexitat de les societats africanes i de la interculturalitat en un sentit ampli. A partir de projectes reals d’entitats i amb l’acompanyament tutoritzat de professorat acadèmic especialitzat.
  • Fomentar la realització de investigacions rigoroses que tinguin una aplicació pràctica i de millora en el treball d’entitats i/o organitzacions del món del desenvolupament i la interculturalitat, vinculades a l’Àfrica i als africans i africanes en un sentit ampli.

Jornada de presentació dels resultats del projecte:

Est Afr en xarxa2016-17.indd

 

Aquí et pots descarregar tota la informació de la Jornada: Jornada Estudis Africans en Xarxa