Loading...

Si t’identifiques amb les valors del CEAi, la teva col·laboració és vital i per això et proposem col·laborar de dues maneres diferents:

SOCI/A

Feste’n soci/a del CEAi per tan sols 35 € l’any. Amb la teva quota de soci o sòcia contribueixes a que el CEAi pugui continuar realitzant les seves tasques de recerca, sensibilització i formació en temes relacionats amb l’Àfrica i la interculturalitat. Gaudiràs:

Accés a la biblioteca i al centre de recursos audiovisuals del Centre i a informació sobre diversos temes.(temporalment fora de servei)

Butlletí trimestral amb una anàlisi dels esdeveniments més importants del continent africà així com informació sobre les activitats del CEAi.

Descomptes del 10% en les activitats formatives.

Et deixem el full d’inscripció. El pots descarregar, omplir i fer-nos-el enviar al Centre

VOLUNTARIAT

Des del CEAi volem sumar mans a les diferents accions, projectes i programes que realitzem. Si creus que pots aportar el teu coneixement i motivació no dubtis en col·laborar en nosaltres. Simplement, proposa’ns!


SÓC UNA EMPRESA

Participa com puguis i quan vulguis. Et donem alguns exemples de les maneres de col·laborar més freqüents:

  • Fent una donació econòmica en espècie de béns o serveis

  • Aportant els coneixements de la teva organització al servei de la nostra causa

  • Patrocinant econòmicament algun dels nostres projectes

  • Duent a terme alguna acció de màrqueting solidari (màrqueting amb causa o venda de producte o servei solidari) i donant part de la recaptació a la nostra causa

  • Duent a terme alguna acció directa de captació de fons en la teva organització entre els teus empleats que ajudin a finançar els nostres projectes

SÓC UN PARTICULAR

Si vols col·laborar, contacta amb nosaltres i t’informarem sobre com ens pots ajudar. Ara, estem oberts a qualsevol proposta (comunicació, disseny, màrqueting, accions, cursos…). Proposa’ns!

  • Dóna de manera puntual: posa’t en contacte amb nosaltres i et facilitarem la forma per a fer-nos arribar una donació econòmica puntual.

Contacta’ns a través del correu electrònic

centredestudisafricans@gmail.com o trucant al 93 412 39 37

T’esperem!