T’identifiques amb el CEAi?

T’interessa el continent africà i les seves idiosincràsies i diversitat de cultures, etnies i sabers?
Vols saber més i involucrar-te als diferents projectes amb mirada intercultural del CEAi?

Soci/a

Feste soci/a del CEAi per només 35 € a l’any. Amb la teva quota de soci o sòcia contribueixes que el CEAi pugui continuar realitzant les seves tasques de recerca, sensibilització i formació en temes relacionats amb l’Àfrica i la interculturalitat. Gaudiràs de:

Accés a la biblioteca i al centre de recursos audiovisuals del Centre i a informació sobre diversos temes (temporalment fora de servei).

Butlletí trimestral amb una anàlisi dels esdeveniments més importants del continent africà així com informació sobre les activitats del CEAi.

Descomptes del 10% en les activitats formatives.

Et deixem el full d’inscripció. El pots descarregar, omplir i fer-nos-el enviar al Centre

Voluntariat

Des del CEAi, volem sumar mans a les diferents accions, els projectes i els programes que realitzem. Si creus que pots aportar el teu coneixement i la teva motivació, no dubtis a col·laborar amb nosaltres. Simplement, fes-nos una proposta!

Sóc una empresa

Participa com puguis i quan vulguis. Et donem alguns exemples de les maneres de col·laborar més freqüents:

  • Fent una donació econòmica en espècie de béns o serveis
  • Aportant els coneixements de la teva organització al servei de la nostra causa
  • Patrocinant econòmicament algun dels nostres projectes
  • Duent a terme alguna acció de màrqueting solidari (màrqueting amb causa o venda de producte o servei solidari) i donant part de la recaptació a la nostra causa
  • Duent a terme alguna acció directa de captació de fons en la teva organització entre els teus empleats que ajudin a finançar els nostres projectes

Sóc un particular

Si vols col·laborar, contacta amb nosaltres i t’informarem sobre com ens pots ajudar. Ara, estem oberts a qualsevol proposta (comunicació, disseny, màrqueting, accions, cursos…). Fes-nos una proposta!

Dona de manera puntual: posa’t en contacte amb nosaltres i et facilitarem la forma de fer-nos arribar una donació econòmica puntual.

Contacta’ns a través del correu electrònic:info@ceai.cat o trucant al 93 412 39 37

T’esperem!