Jornada Àfrica Negra: noves mirades segona edició

/, Bloc, Estudis Africans, Sensibilització EA/Jornada Àfrica Negra: noves mirades segona edició

Aquesta tardor, el CEA reempren la tasca de donar espais de difusió i de debat als treballs de recerca que realitzen els i les alumnes del Postgrau en Societats Africanes i Desenvolupament edició 2011-2012. El dia 29 d’octubre a les 18.30h de la tarda al Centre Cívic Urgell es realitzarà la segona edició de la Jornada Àfrica Negra: noves mirades.

A la Jornada passada es van presentar quatre recerques seleccionades com a finalistes entre tots els treballs realitzats, es va fer la presentació pública del Centre de Recursos Audiovisuals i hi va haver un ponent convidat, el periodista Carlos Bajo, que va presentar la seva recerca sobre les tecnologies 2.0 a les darreres eleccions de Senegal.

En aquesta edició se seguirà el mateix esquema i hi haurà les presentacions de les millors recerques i una ponència extra. Encara és aviat per a rebel•lar el programa, que podreu consultar properament a la web del CEA www.centredestudisafricans.org i podreu seguir pels perfils de Facebook i de Twitter del CEA.

Aquest acte és de cabdal importància perquè genera un espai de difusió, intercanvi i d’aprenentatge on hi poden participar aquelles persones que comencen a treballar en el camp de la investigació en temes vinculats a l’Àfrica Negra. Donar suport als i les joves investigadores és una tasca fonamental per tal d’assegurar el futur i el dinamisme dels estudis africans.

Esperem la vostra assistència

Equip del CEA

Deixeu un comentari